Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

 • Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij Slaapspecialist van der Schuit

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij Slaapspecialist van der Schuit?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij Slaapspecialist van der Schuit
U bent hier:

Sealy matrassen

Sealy matrassen

Sealy matrassen

Sealy matrassen

Een matras van Sealy, is een matras wat zijn oorsprong vind Amerika. Sinds enige tijd zijn de matrassen van Sealy ook leverbaar in Nederland. De matrassen van Sealy worden gemaakt naar Amerikaanse maatstaven. De matras van Sealy is dan ook erg dik, tot wel 34 cm! De matrassen van Sealy hebben wel de standaard Nederlandse lengte en breedte maten.

Sealy matrassen

Sealy matrassen bieden wij u aan in 3 verschillende type! De Classic, de Plush en de Ultra Plush. Zonder uitzondering hebben deze Sealy matrassen 10 jaar volledige garantie! Alle 3 de verschillende type Sealy matrassen zijn leverbaar in verschillende maten. De Sealy matrassen uit de Hybrid series, zijn opgebouwd uit 2 lagen, 1 laag van veren en een laag van schuim.

Levering Sealy matrassen

De matrassen van Sealy leveren wij zeer regelmatig in Culemborg, Zaltbommel, Utrecht, Den Bosch, Leerdam, Nijmegen en Gorinchem. De matrassen van Sealy worden door ons vakkundig geleverd en geïnstalleerd. Sealy matrassen zijn meestal uit voorraad leverbaar en worden gratis bij u thuis bezorgt.