Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

 • Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij Slaapspecialist van der Schuit

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij Slaapspecialist van der Schuit?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij Slaapspecialist van der Schuit
U bent hier:

Jensen Topper

Jensen

De Jensen geschiedenis begon in 1947 in Noorwegen. Sindsdien is er veel veranderd, maar het belangrijkste is altijd gebleven; dat is het streven naar een optimaal ligcomfort en de filosofie dat u meteen het verschil van een Jensen bed kunt voelen en zien. In de Jensen collectie is het prachtige Scandinavische design terug te zien, de Jensen bedden worden ontworpen en geproduceerd in Noorwegen. Tegenwoordig is Jensen een van de grootste matrassen fabrikanten in Scandinavië. De geschiedenis van Jensen heeft er toe geleid dat Jensen beschikt over een schat aan kennis en ervaring overgedragen bij veel medewerkers door hun ouders. Deze medewerkers beschikken over vakkundigheid waar geen machine aan kan tippen. Over het ligcomfort van een Jensen bed kan dus gezegd worden dat dit iets heel speciaals is.

Jensen heeft het officiële milieukeurmerk van Scandinavië ontvangen. Het Nordic Swan ecolabel. Dit waarborgt dat de producten duurzaam zijn, goed voor het milieu en goed voor de gezondheid. Ook dragen de producten het Öko-Tex-standaard 100 keurmerk. Dit milieukeurmerk waarborgt dat de producten geen allergene of kankerverwekkende stoffen bevatten.

Jensen topper

Jensen toppers geven een geweldig ligcomfort. De toppers van Jensen worden opgebouwd uit de beste materialen waardoor de toppers juist er voorzorgen dat de contouren van lichaam nog nauwkeuriger aansluiten op de verschillende zones van het matras. Alle type comfort toppers van Jensen geven u een zacht en aangenaam comfort.

Type Jensen comfort toppers

Jensen werkt met 5 verschillende type toppers, allemaal met hun eigen specifieke kenmerken. Wat alle toppers van Jensen gemeen hebben is dat zeer zacht zijn en uitstekend ventileren.

Jensen Premium topper