Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Matras Utrecht

Matras Utrecht

matras utrecht

Matras Utrecht nodig?

​Bent u op zoek naar een nieuw matras Utrecht? En wilt u die kopen bij een winkel in de omgeving van Utrecht? Dan moet u bij Slaapspecialist van der Schuit zijn. Slaapspecialist van der Schuit is gevestigd in Geldermalsen, centraal gelegen tussen Utrecht, Den Bosch en Nijmegen. Bij ons vindt u het matras Utrecht wat u zoekt!

Matras Utrecht bestellen bij Slaapspecialist van der Schuit!

Voor ​matras Utrecht bent u bij Slaapspecialist van der Schuit aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan matrassen van verschillende merken. Ook heeft u de keus uit verschillende soorten matrassen. Wilt u een matras van koudschuim, latex, pocketvering of traagschuim? Wij hebben het allemaal. We begrijpen heel goed dat het voor u lastig is om te bepalen welk materiaal u wilt. Daarom nodigen wij u graag uit in onze winkel. Hier kunt u verschillende matrassen voelen en uitproberen. Uiteraard geven onze medewerkers u graag advies. Het is zelfs mogelijk om een matras te laten inmeten. Wij gaan dan precies kijken wat uw zwaartepunten zijn en op die punten wordt het matras steviger gemaakt. Het matras is dan helemaal op uw lichaam gemaakt! Zo weet u zeker dat u heerlijk zult slapen.

Matras Utrecht: voor ultiem slaapcomfort!

U bent op zoek naar ​matras Utrecht, maar u hoeft helemaal niet naar een winkel te gaan om een matras te kopen! Als u precies weet welk matras u wilt, kunt u die eenvoudig online bestellen. Op onze website vindt u namelijk het complete assortiment aan matrassen. U kunt precies de maximum prijs, de afmetingen en het merk aangeven. Voor matras Utrecht hoeft u dus helemaal niet de deur uit! ​Ook de andere producten uit ons assortiment kunt u eenvoudig online bestellen. En bij een aantal producten geldt zelfs, vandaag voor 17.00 uur besteld, morgen in huis!

Service!

​Bij Slaapspecialist van der Schuit staat de klant centraal. Wij doen er dan ook alles aan om kwaliteit en service te leveren en de klant tevreden te stellen. U ervaart deze service niet alleen bij de aankoop van uw nieuwe matras, maar ook daarna. Bent u toch niet helemaal tevreden over uw aankoop? Ligt het matras toch niet zo lekker als u dacht? Vertoont het matras snel slijtage? Laat het ons weten. Wij komen graag samen met u tot een oplossing. We zullen er dan ook alles aan doen om het probleem te verhelpen. Wij zijn namelijk pas tevreden als u tevreden bent.

​Vragen? Neem contact op.

​Heeft u vragen over de producten uit ons assortiment? Neem dan contact met ons op. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder.