Op zoek naar een Tempur hoofdkussen?

Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Tempur kussen

TEMPUR hoofdkussen

Tempur kussen

Over Tempur

Het ontstaan van Tempur is nauw verbonden met de NASA. In de jaren '70 ontwikkelde de NASA een drukabsorberend materiaal om de astronauten te ondersteunen tijdens de lancering. In 1980 gaf de NASA dit materiaal vrij aan de commerciële wetenschap. Hierdoor werd het materiaal van NASA snel doorontwikkeld. Dit zorgde er op den duur voor dat het Tempur materiaal geschikt werd om te verwerken in matrassen. In 1991 kwamen de eerste producten van Tempur op de markt. De producten van Tempur zijn sinds die tijd en groot succes.

Een Tempur kussen

Als slaapspecialist zijn wij dealer van Tempur. Verschillende Tempur producten zijn te vinden in ons ruime assortiment. Het aanbod van Tempur bestaat uit verschillende typen hoofdkussens. Er is daarom altijd wel een Tempur kussen dat aansluit op uw wensen en behoeften. Op onze website vindt u meer informatie over onze Tempur kussens. Ons hele Tempur assortiment is uiteraard ook te zien en te testen in onze winkel in Geldermalsen. Wij geven u in onze winkel graag advies. Iedereen is nu eenmaal weer een ander type slaper. Kom daarom langs bij onze winkel in Geldermalsen en krijg aan de hand van uw wensen advies over het Tempur kussen dat het best bij u past. Zo bent u verzekerd van optimaal slaapcomfort!

Bij Slaapspecialist van der Schuit is het onze missie om u het best mogelijke product te bieden in de prijsklasse die u voor ogen heeft. We hebben ons assortiment daarom geselecteerd op basis van de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Zo kunnen we u altijd binnen iedere prijsklasse het beste kussen bieden en weet u zeker dat u niet teveel betaald!

'Service' is een tweede speerpunt van Slaapspecialist van der Schuit. Onze service omvat meerdere dingen. Zo ontvangt u van ons een persoonlijk advies over het Tempur kussen dat het beste bij u past en bezorgen we uw aankoop gratis bij u thuis. Bij de gemiddelde beddenzaak houdt de service hier op. Dat is niet heet geval bij Slaapspecialist van der Schuit. Het kan namelijk altijd gebeuren dat u toch minder lekker slaapt op uw nieuwe Tempur kussen als dat u had gehoopt, of dat een Tempur kussen dat u bij ons heeft aangeschaft eerder slijtage vertoont dan verwacht. Mocht het zo zijn dat u niet 100% tevreden bent met uw aankoop, laat het ons dan weten. Graag zorgen wij voor een oplossing. Het is onze missie om u als klant gelukkig te maken - en te houden!

Graag tot ziens bij Slaapspecialist van der Schuit!