Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

 • Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij Slaapspecialist van der Schuit

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij Slaapspecialist van der Schuit?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij Slaapspecialist van der Schuit
U bent hier:

Linnenkast Manila

Levertijd:4-6 Weken

Linnenkast Manila

Linnenkast Manila heeft een uniek design met unieke kleurcombinatie mogelijkheden. Deze draaideurkast kan in verschillende uitvoeringen gekozen worden, zo is er de optie om de kast met spiegel te kiezen, met laden en met een nis. Ook kan er uit verschillende breedte maten gekozen worden. Samen met de kleur keuze mogelijkheden kan de perfecte kast samengesteld worden.


Deze linnenkast is een kast met veel mogelijkheden, deze mogelijkheden kunnen wij niet allemaal weergeven, onder de kop Indeling linnenkast kunt u meer informatie vinden. Wilt u meer informatie hierover neem dan contact met ons op, kom langs in de showroom of vraag een offerte aan.

Linnenkast Manila is onderdeel van slaapkamer Manila, deze bestaat ook uit ledikant Manila en commode Manila.

Hieronder zijn de indelingen van de kasten weergegeven om u een zo goed mogelijk beeld te kunnen geven van deze linnenkast qua mogelijkheden en qua indeling. De gestreepte delen van de linnenkast geven weer waar de spiegels komen. De grijze delen bestaan uit de gekozen vlakkleur fango mat of zwart mat en de witte vlakken worden de gekozen kleur. De afbeeldingen zijn gerangschikt op uitvoering en breedtemaat.

Midden deuren in vlakkleur:

Midden deuren als spiegel: Let op! Bij deze kast kunt u alleen kiezen uit de kleuren Sanremo eiken, Sanremo eiken donker en Noten kleur. (hiervoor gebruikt u in het keuzemenu het kopje kleur, hier staan dan nog wel de andere matte kleuren achter, die komen niet in deze kast terug)

Midden deuren als spiegel met vlakkleur deuren:

Deuren met laden rechts:

Deuren met laden links:

Deuren met laden rechts en met nis:

Deuren met laden links en met nis:

Merk Rauch
Kast te zien in showroom Ja
Type Draaideur
Materiaal Spaanplaat
Hoogte 223 cm
Breedte 151 cm(3 deurs), 200 cm(4 deurs), 250 cm(5 deurs), 300 cm(6 deurs), 349 cm(7 deurs) of 399 cm(8 deurs)
Diepte 61 cm
Buitenwerkse maat Gekozen kast maat
Maatwerk Is mogelijk
Standaard aantal legplanken Minimaal 4
Standaard aantal hangroedes Minimaal 2


Fabrieksgarantie
Op linnenkast Manila krijgt u 5 jaar fabrieksgarantie.

CBW garantie
Op alle aankopen die u bij ons doet krijgt u naast de fabrieksgarantie ook nog eens de CBW-garantie. Wij zijn CBW erkend lid, u bent dus extra zeker van uw aankoop! Lees de volledige CBW garantie algemene voorwaarden.

Levertijd
Elke linnenkast die u bij ons besteld wordt speciaal voor u gemaakt. Het betreft dus altijd een maatwerkproduct. Hierdoor is de levertijd tussen de 4 en de 6 weken. Gedurende vakantie periodes kan het zijn dat door fabriekssluitingen de levertijd kan oplopen.

Bezorgen
De bezorging van uw nieuwe linnenkast is altijd gratis. Deze wordt gedaan op een tijdstip in overleg met u.

Montage
Uw nieuwe linnenkast kan voor u gemonteerd worden door een professioneel montagebedrijf, kiest u hiervoor bij de mogelijkheden dan wordt de kast tegen een kleine meerprijs bij u gemonteerd. Hierbij houden wij rekening met uw wensen qua plaatsing en tijdstip.

Betaling
U kunt makkelijk en veilig met iDEAL op onze site betalen, ook kunt u er voor kiezen om na levering van de linnenkast bij de bezorger te pinnen of om contant de factuur te voldoen. Bij het voltooien van uw bestelling kunt u hiervoor een keuze maken.

519,-
Deel dit product