Serta boxsprings bij Slaapspecialist van der Schuit

Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Serta boxsprings

Kies hier uw nieuwe Serta boxspring: 

Serta boxsprings

Al ruim 80 jaar timmert Serta aan de weg met het maken van boxsprings en matrassen. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een van de grootste merken op het gebied van boxsprings ter wereld. Door het toepassen van duurzame materialen bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Serta kiest zeer bewust voor de balans van de materialen en houdt daarbij altijd rekening met mens en het milieu.

Serta bedden

De bedden van Serta, het Amerikaanse bedden merk, worden speciaal voor de Europese markt hier lokaal geproduceerd. De bedden van Serta vallen op door hun uitstekende afwerking en bijzondere weelderige ligcomfort. Dit ligcomfort wordt ook gekozen door meer dan 4000 (!) hotels ter wereld. De bedden van Serta worden nu ook in Nederland geleverd, geniet thuis van het heerlijke Amerikaanse lig comfort.   

Serta bedden ervaringen 

Door de ervaringen die Serta heeft opgedaan bij de vele toonaangevende hotels zoals het Hilton en Sheraton, weten zij als geen ander wat een klant vraagt van zijn of haar bed. Serta maakt de ervaringen die klanten hebben in een hotel af. 
Om de ervaringen van de klant nog beter te maken biedt Serta de mogelijkheid om uw nieuwe boxspring geheel op maat te laten maken. Op die manier wordt uw slaapkamer echt helemaal persoonlijk.

De voordelen van een Serta boxspring op een rijtje: 

  • Topkwaliteit, de boxspring is kloppend tot in het kleinste detail. Alleen door het kiezen voor aandacht tot in elk detail, kan de kwaliteit gegarandeerd worden.
  • Handgemaakt, elk Serta bed wordt met de hand vervaardigd door gekwalificeerd vak mensen, dit zie je zeer zeker weer terug in de unieke hoofdbord collectie.
  • Stoffering, meer dan 500 (!) stoffen, dat is zeer zeker uniek te noemen. U kunt door dit aanbod nog verder gaan in het personaliseren van uw Serta bed.   

Serta boxspring Magnifique

Een van de meest populaire Serta boxsprings van dit moment is zeer zeker de Magnifique. Door de combinatie van lig comfort, het hoofdbord en de aanbiedingsprijs wordt er veel gevraagd naar dit specifieke model. De Serta Magnifique boxspring kunt u bij ons in de showroom komen bekijken en, misschien nog wel belangrijker, komen proberen! Het proberen van een Serta boxspring, is zeer waarschijnlijk wel het leukste onderdeel van het kopen van een nieuw bed! 
De speciale Serta boxspring met de korting, is ook een voorraad model! Vaak kan de boxspring al geleverd worden binnen 10 werkdagen, bekijk het model hier: Serta boxspring Magnifique aanbieding.