Serta boxsprings bij Slaapspecialist van der Schuit

Welkom op onze website. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Serta boxsprings

Serta boxsprings

Al ruim 80 jaar timmert Serta aan de weg met het maken van boxsprings en matrassen. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een van de grootste merken op het gebied van boxsprings ter wereld. Door het toepassen van duurzame materialen bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Serta kiest zeer bewust voor de balans van de materialen en houdt daarbij altijd rekening met mens en het milieu.

Serta bedden

De bedden van Serta, het Amerikaanse bedden merk, worden speciaal voor de Europese markt hier lokaal geproduceerd. De bedden van Serta vallen op door hun uitstekende afwerking en bijzondere weelderige ligcomfort. Dit ligcomfort wordt ook gekozen door meer dan 4000 (!) hotels ter wereld. De bedden van Serta worden nu ook in Nederland geleverd, geniet thuis van het heerlijke Amerikaanse lig comfort.   

Serta bedden ervaringen 

Door de ervaringen die Serta heeft opgedaan bij de vele toonaangevende hotels zoals het Hilton en Sheraton, weten zij als geen ander wat een klant vraagt van zijn of haar bed. Serta maakt de ervaringen die klanten hebben in een hotel af. 
Om de ervaringen van de klant nog beter te maken biedt Serta de mogelijkheid om uw nieuwe boxspring geheel op maat te laten maken. Op die manier wordt uw slaapkamer echt helemaal persoonlijk.

De voordelen van een Serta boxspring op een rijtje: 

  • Topkwaliteit, de boxspring is kloppend tot in het kleinste detail. Alleen door het kiezen voor aandacht tot in elk detail, kan de kwaliteit gegarandeerd worden.
  • Handgemaakt, elk Serta bed wordt met de hand vervaardigd door gekwalificeerd vak mensen, dit zie je zeer zeker weer terug in de unieke hoofdbord collectie.
  • Stoffering, meer dan 500 (!) stoffen, dat is zeer zeker uniek te noemen. U kunt door dit aanbod nog verder gaan in het personaliseren van uw Serta bed.   

Serta boxspring Magnifique

Een van de meest populaire Serta boxsprings van dit moment is zeer zeker de Magnifique. Door de combinatie van lig comfort, het hoofdbord en de aanbiedingsprijs wordt er veel gevraagd naar dit specifieke model. De Serta Magnifique boxspring kunt u bij ons in de showroom komen bekijken en, misschien nog wel belangrijker, komen proberen! Het proberen van een Serta boxspring, is zeer waarschijnlijk wel het leukste onderdeel van het kopen van een nieuw bed! 
De speciale Serta boxspring met de korting, is ook een voorraad model! Vaak kan de boxspring al geleverd worden binnen 10 werkdagen, bekijk het model hier: Serta boxspring Magnifique aanbieding.

Serta boxsprings

Bent u op zoek naar een unieke boxspring? Bij Slaapspecialist van der Schuit bent u aan het juiste adres voor het vinden van verschillende soorten Serta boxsprings. Een Serta boxspring kenmerkt zich door zijn kwaliteit en luxe. De boxsprings worden gemaakt van duurzame materialen en mooie trendy stoffen. Slaapspecialist van der Schuit biedt u een ruim aanbod aan in verschillende soorten en maten Serta boxsprings. De boxsprings van Serta vallen op door hun uitstekende afwerking en comfortabele ligcomfort.

 

Serta, Amerikaans bedden merk

 

Serta is een Amerikaans bedden merk die al meer dan 80 jaar een begrip is in de beddenwereld. Serta onderscheid zichzelf van zijn concurrenten door gebruik te maken van unieke materialen. Door de combinatie van goede topdek-matrassen en de ruime keuze uit verschillende hoofdboorden, voetboorden en poten bent u bij Serta aan het juiste adres voor het vinden van uw unieke boxspring. Het Amerikaanse merk Serta kiest zeer bewust voor de balans van materialen en houdt daarbij nauwlettend rekening met mens en milieu. Een boxspring van Serta is niet meer weg te denken uit de ruime collectie van Slaapspecialist van der Schuit. In de loop van de jaren is Serta een begrip geworden in Amerika en in diverse landen van Europa. De boxsprings van Serta kunt u nu ook verkrijgen in Nederland. Geniet thuis van het unieke Amerikaanse ligcomfort!

 

Serta boxsprings op maat

Het beddenmerk Serta biedt u de mogelijkheid om zelf uw bed samen te stellen. U heeft een ruime keuze uit verschillende trendy stoffen, diverse hoofdboorden en unieke potensets. De makers van de luxe boxsprings hebben ervaring opgedaan bij vele toonaangevende hotels. Zij weten als geen ander hoe zij u van dienst kunnen zijn met het samenstellen van uw gewenste boxspring. Serta biedt u het optimale slaapcomfort op hoogstaand niveau aan.

 

Verschillende soorten Serta boxsprings

 

Bij Slaapspecialist van der Schuit vindt u een ruim aanbod in verschillende soorten boxsprings van het Amerikaanse merk Serta. In de loop van de jaren zijn er diverse boxsprings toegevoegd aan het unieke assortiment van onze beddenwinkel. De meest populaire Serta boxspring is de Serta Magnifique boxspring. Naast de Serta Magnifique boxspring vindt u bij ons ook de Serta Ligne, Classico en de York boxsping tegen zeer scherpe prijzen. De boxsprings van Serta kenmerken zit door de combinatie van comfort, luxe en de prachtige afwerking. Wij nodigen u graag uit in onze beddenwinkel om een onze Serta boxsprings zelf te ervaren.

Waarom kiezen voor Serta boxsprings?

  • Topkwaliteit; de boxsprings van Serta zijn kloppend tot in het kleinste detail. Hierdoor wordt de kwaliteit van de boxsprings gegarandeerd.
  • Handgemaakt; de boxsprings van Serta worden stuk voor stuk met de hand gemaakt. De boxsprings worden met de hand vervaardigd door gekwalificeerde vakmensen. Dit kunt u terug zien in de unieke hoofdbord collectie.
  • Stoffering; Serta biedt u een unieke keuze aan uit meer dan 500 verschillende trendy stoffen. Hierdoor kunt u uw boxspring nog meer personaliseren.