Op zoek naar een Original boxspring van Auping?

Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Auping Original Boxsprings

De Auping Original boxspring, is een Auping bed met veel aandacht voor detail, een hoogwaardige afwerking en een tijdloos ontwerp. De plaatsing van de poten zorgt ervoor dat de boxspring lijkt te zweven. Door de keuze uit 3 soorten boxspringmatrassen, 4 soorten hardheid, 5 soorten hoofdborden, 3 voetborden en 89 verschillende stoffen is de Original boxspring volledig aan te passen naar uw wensen. 

Auping Original boxspring

Opbouw Auping Original boxspring

De Auping Orginal boxspring is opgebouwd uit een spiraalbodem en pocketveren. De spiraalbodem van Auping voor dit bed is voor 80 procent open, dit zorgt voor een goede ventilatie. De pocketveren die ook te vinden in het matras zorgen ervoor dat u 's nachts makkelijk kunt draaien en voor goede ondersteuning tijdens uw slaap. 

De tweepersoonboxspring komt in de uitvoeringen: 140, 160 ,180 of 200 cm breed bij 200, 210 of 220cm lang. De eenpersoonboxspring is te vinden onder een ander product. Verder is de Original Boxspring te verkrijgen in een deelbare variant. Hierbij zijn beide delen makkelijk uit en naar elkaar toe te schuiven, doordat de poten voorzien zijn van wieltjes. Hierdoor wordt het eenvoudiger om het bed op te maken en de slaapkamer schoon te maken. 

Boxspringmatrassen van Auping Original boxspring 

Zoals eerder vermeld is er keuzen uit 3 soorten boxspringmatrassen. De Comfort, Deluxe en Prestige. Deze boxspringmatrassen gaan altijd gepaard met een topper, de toppers worden over een paar alinea's behandelt. Alle drie voldoen aan alle hoge Auping standaarden zoals ondersteuning en ventilatie, hebben een fixeersystem en keuze voor bijpassende bies. Het fixeersysteem (mooie knopen en lussen tussen matras en topper) zorgt er voor dat de topper en matras niet ten opzichte van elkaar kunnen schuiven. 

De hoogte van de Comfort is 18cm, Deluxe 21 cm en Prestige 23 cm. Het Deluxe boxspringmatras bestaat uit 5 zones, waaronder een extra zachte en flexibele schouderzone. Door deze zone is er minder druk op uw schouder, hier door slaapt u meer ontspannen. De speciale drukverdeler die erin zit zorgt voor gelijkmatige ondersteuning en soepele overgang van zones. Het Prestige boxspringmatras heeft ook 5 zones. Naast een verfijnde schouderzone heeft die ook nog een extra heupzone, extra dikke drukverdeler en hoge veren voor een perfecte ondersteuning. 

Toppers van Auping Original boxspring

De Original boxspring is een Auping bed met keuze uit 5 verschillende toppers. De Comfort, Deluxe, Prestige Rich, Prestige Natural en Prestige Visco. Alle 5 de topoers hebben 3 jaar volledige garantie. De Auping comfort topper, is ventilerend met een medium zacht gevoel. De Auping Deluxe topper is veerkrachtig en heeft een zacht liggevoel. Verder is de bovenkant gemaakt van Tencel. 

De Topper Prestige is de meest luxe topper. Het onderscheidt wordt bij deze topper gemaakt in comfort, superieure veerkracht en vochtregulatie. Van de Prestige zijn er 3 varianten: Rich, Natural en Visco. De Rich heeft een zacht liggevoel, dit komt doordat het gebruik maakt van een zachtere  type Latex Pura in de topper. De Natural heeft een stevig liggevoel, dit komt doordat het gebruik maakt van een harder type Latex Pura in de topper. De Visco maakt geen gebruik van latex, maar van Visco en Polyether. Deze heeft een stabiel liggevoel. 

Hoofdborden en voetborden voor Auping Original boxspring

Er is keuze uit 5 verschillend hoofdborden en 1 voetbord. Alle hoofd en voetborden van Auping worden met de hand gestoffeerd. De hoofd- en voetborden zijn rondom gestoffeerd zodat je de Original boxspring midden in je slaapkamer kunt zetten. 

Verstelbaarheid van Auping Original boxspring

Bij de boxspring Original van Auping kunt u elektrische verstelbaarheid kiezen. Bij elektrische verstelbaarheid is er keuze uit 3 opties: alleen het rugdeel verstelbaar (1 motor) , het rugdeel en het voeteneind ( 2 motoren) of het rugdeel, voeteneind en de hoofdsteun (3 motoren). 

Stoffen voor de Auping Original boxspring

Bij de boxspring Original van Auping is er maar liefts keuze uit 89 verschillende stoffen. Deze 89 worden gecategoriseerd in 3 verschillende stofgroepen, stofgroep A, B en C. Stofgroep A zijn basisstoffen in uniekleuren en met subtiele kleuren. Dit zijn veelal polyester stoffen. Stofgroep B bestaat uit stoffen met een bijzondere structuur van ondere andere wol, katoen en polyester. Stofgroep C zijn stoffen van de Deense stoffenfabrikant Kvadrat. Dit zijn duurzame wollen stoffen. 

Vragen

Als u vragen over de Orginal boxsprint, Auping bedden of iets anders heeft kunt u altijd een afspraak maken, een offerte aanvragen, chatten en bellen. De Original boxspring van Auping is vanaf kerst te zien en proberen in onze showroom.