Boxsprings online kopen | Slaapspecialist van der Schuit

Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Boxsprings

Op zoek naar boxsprings? Slaapspecialist van der Schuit is de nummer 1 boxsprings specialist van Nederland. We hebben alle soorten, maten en merken aan boxsprings! Wij bieden een 100% onafhankelijk advies voor het ultieme slaapcomfort!Boxsprings online kopen

Bent u op zoek naar een zaak met een ruime keuze aan boxsprings? Dan bent u bij Slaapspecialist van der Schuit aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment boxsprings en kunnen u er alles over vertellen. Een boxspring is een matrasdrager met een uitstekende vering. Samen met het matras is er een extra verende laag die zorgt voor extra comfort en ondersteuning. Een complete boxspringset bestaat uit een boxspringbodem, een matras, een topper en een hoofdbord. U kunt de boxspringset precies samenstellen zoals u dat wilt. Ons team van ervaren medewerkers staat klaar om u deskundig te adviseren zodat u de boxspring kiest die perfect bij u past. Wij kunnen zelfs uw eigen matras inmeten. Boxsprings zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren, stofsoorten en afmetingen. Het is zelfs mogelijk om uw boxspring elektrisch verstelbaar te maken. Slaapspecialist van der Schuit is gevestigd in Geldermalsen maar is ook goed bereikbaar voor iedereen uit de regio's Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. Veel van onze klanten uit deze regio's hebben ons al weten te vinden. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van slaapcomfort en het is onze missie om elke klant gelukkig te maken. U kunt online ons complete assortiment bekijken en uw gewenste bestelling plaatsen, maar u bent ook hartelijk welkom in onze slaapspeciaalzaak.

Verregaande service voor boxsprings

Op zoek naar boxsprings? Bij Slaapspecialist van der Schuit staat service voorop. Wij gaan graag verder in onze dienstverlening dan wat klanten gewend zijn. Als u bij ons een boxspring koopt dan krijgt u 14 dagen bedenktijd. Valt de aankoop tegen, omdat bijvoorbeeld het bed toch niet zo lekker ligt als u had gedacht, dan zijn wij er óók voor u en zorgen wij voor een oplossing. Een tevreden klant is ons veel waard. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Daarnaast bieden wij een minimale garantie van 2 jaar aan. Wij onderscheiden ons door onze ervaren en deskundige adviseurs die u op de juiste manier adviseren.

Boxsprings samenstellen

Bent u op zoek naar een nieuwe boxspring? Is uw huidige boxspring of ledikant aan vervanging toe en bent u op zoek naar een slaapspeciaalzaak waar u verschillende boxsprings met elkaar kunt vergelijken? Zoek dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Slaapspecialist van der Schuit. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van slaapcomfort bent u bij ons aan het juiste adres voor persoonlijk en professioneel advies op maat. Boxsprings samenstellen doet u niet iedere dag en wij kunnen het ons goed voorstellen dat u het prettig vindt om rustig een kijkje te nemen in een beddenspeciaalzaak. Wij nodigen u daarom graag uit vrijblijvend een kijkje te komen nemen in onze ruim opgezette showroom in Geldermalsen. Daarnaast kunt u alvast inspiratie opdoen via deze website. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden die er zijn om een boxspring samen te stellen. Wij zien uw bestelling graag tegemoet.


Ruim aanbod in diverse boxsprings bedden

Bij Slaapspecialist van der Schuit kijkt u uw ogen uit. In onze showroom vindt u verschillende soorten boxspring bedden. Bent u op zoek naar een eenpersoons boxspring, een twijfelaar of een tweepersoons boxspring? Bij Slaapspecialist van der Schuit vindt u het allemaal. Daarnaast heeft u ook de keuze om uw boxsprings te voorzien van een elektrisch verstelbaar matras voor nóg meer comfort en luxe. U heeft bij ons de keuze uit verschillende soorten stoffen, afmetingen, hoofdborden en poten. Daarnaast meten wij graag uw gewenste matras op maat in en heeft u een ruime keuze uit diverse toppers. U kunt uw boxspring vrijwel precies samenstellen zoals u dat wilt. Vindt u het lastig om de juiste keuze te maken? Dan kunt u vrijblijvend een afspraak inplannen zodat wij in onze showroom ruim de tijd voor u hebben. Heeft u uw keuze kunnen maken? Dan kunt u online uw boxspring samenstellen. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk uw gewenste boxspring bed in huis heeft. 

Maak kennis met de boxsprings van Slaapspecialist van der Schuit

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw gewenste boxspring samen te stellen? Bent u benieuwd naar ons ruime assortiment? Slaapspecialist van der Schuit is gevestigd in Geldermalsen maar is ook goed bereikbaar voor iedereen uit de regio's Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. U kunt bij ons niet alleen terecht voor diverse boxspring bedden, maar u bent bij ons ook aan het juiste adres voor ledikanten, matrassen, kussens en bedlinnen.