Boxsprings online kopen | Slaapspecialist van der Schuit
U bent hier:

Boxsprings

Boxsprings online kopen

Bent u op zoek naar nieuwe boxsprings? Dan bent u bij Slaapspecialist van der Schuit aan het goede adres! Wij zijn gevestigd in Geldermalsen maar hebben ook naamsbekendheid in Den Bosch, regio Utrecht en Nijmegen. Wij zijn werken alleen met ervaren adviseurs. Onze adviseurs zijn ook gespecialiseerd in het verkoop van boxsprings. Elk bed is persoonlijk, zo ook onze boxsprings. Wij hebben verschillende boxsprings, in verschillende soorten en maten. Voor ieder wat wils!

Belangrijke factoren voor boxsprings

Er zijn een aantal factoren die belangrijk zijn om mee te nemen in het kiezen van een nieuwe boxspring. Zo zijn er verschillen in de stevigheid van het matras. Ook is uw slaaphouding zeer belangrijk, dit maakt en staat uw nieuwe boxspring keuze. Uw gewicht en lichaamstemperatuur zijn ook belangrijke factoren die de keuze van uw nieuwe bed bepalen. Zo hebben wij in ons assortiment boxsprings beschikbaar die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en bekleed zijn met verschillende stoffen. 

Verschillende boxsprings

Bij Slaapspecialist van der Schuit hebben wij de keuze een groot assortiment. Zo hebben wij verschillende soorten boxsprings. Wij hebben eenpersoons, twijfelaars en tweepersoons bedden. Onze maten varieren van 140 cm tot en met 200 cm. Ook kunt u ervoor kiezen om uw boxspring elektrisch verstelbaar te laten maken. Wat een luxe!

Onze stylen zijn uiteenlopend. U heeft de keuze uit de volgende verschillende stylen: klassiek, landelijk, modern, retro, romantisch en strak. Naast onze stylen hebben wij ook verschillende keuze in kleuren. De lederlook is bij ons ook zeer geliefd. U bent van harte welkom om online webshop te bekijken. Door ons handige filter systeem heeft u binnen no-time uw juiste boxspring gevonden. U kunt bij ons altijd een vrijblijvende afspraak maken, zodat onze adviseurs de tijd voor u in kunnen plannen als u uw gewenste bed in het echt wilt zien en eventueel zou willen proberen. Wij nodigen u graag uit in onze showroom!

Service van Slaapspecialist van der Schuit

Onze service staat bij ons voorop. Wij willen dat ook graag uitdragen naar onze klanten. Slaapspecialist van der Schuit staat graag voor uw klaar in onze slaapspeciaal zaak in Geldermalsen. Indien u bij ons een bed heeft gekocht maar is het bed toch niet helemaal naar wens dan heeft u 14 dagen bedenktijd. Daarnaast bieden wij u een minimale garantie van 2 jaar aan. Wij hebben deskundige adviseurs voor u klaar staan in onze showroom. Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Geldermalsen.