Auping Royal, de collectie in onze showroom en online!

Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Auping Royal bedden

Auping Royal

Royal is een modern bed met een bijzonder design, dankzij de gebogen poten en de combinatie van verschillende kleuren en materialen. Het Auping Royal bed biedt een verscheidenheid aan technologieën die u het ultieme persoonlijke slaapgenot kunnen bieden. Er zijn 5 gebieden die aan uw lichaam kunnen worden aangepast, zo kan het schoudergedeelte aan de onderkant van de spiraalbodem zich aanpassen aan uw slaaphouding. Het bed is volledig aanpasbaar qua design en comfort.

Auping Royal bedden

Het ontwerp

Dankzij de gebogen poten en de combinatie van verschillende kleuren en materialen heeft de Auping Royal een uniek design. De rondingen van het frame en de poten geven de Auping Royal een zachte uitstraling. Het ronde frame is gemaakt van staal. Het frame heeft een spiraalbodem, die op je bed lijkt te zweven. We poedercoaten het frame in één van de 3 kleuren: Deep black, Pure white of Sparkling bronze.

De gebogen poten zijn gemaakt van aluminium, wat het bed een moderne uitstraling geeft. De poten hebben een gestoffeerde cover. Deze perfecte combinatie van aluminium en stof maakt de Auping Royal uniek. Voor deze cover is er keuze uit 3 kleuren lederlook en 3 kleuren Kvadrat stof.

Hoofdborden

Voor het Auping Royal bed kunt u kiezen uit twee hoofdborden, een houten en een gestoffeerd hoofdbord. Het houten hoofdbord is een slank hoofdbord met een kleine radius eromheen. Het is gemaakt van zeer sterk beuken multiplex, dus het gaat een leven lang mee. Het houten hoofdeinde kan worden geverfd met donker gerookt eiken fineer of licht eiken fineer, die beide een stijlvolle uitstraling hebben.

Het hoofdeinde is in modieuze stijl gedecoreerd met dubbele naden. Het hoofdeinde kan worden gedecoreerd met Crush-stof, die 3 moderne lederlooks heeft. Als alternatief kunt u uw hoofdeinde decoreren met Steelcut Trio-stof van de Deense fabrikant Kvadrat.

Aan de achterkant van de twee hoofdeinden bevindt zich een handig opbergrek voor het opbergen van spullen die u 's nachts bij u in de buurt wilt hebben. De achterkant van het hoofdbord heeft links en rechts 2 sleuven. Handig om lampen aan te sluiten of mobiele telefoons op te laden.

Het tafeltje

De bijzettafel van Royal heeft een unieke boogvorm, die perfect aansluit bij het design van het bed. De tafel is gemaakt van beuken multiplex, waardoor hij erg sterk en duurzaam is. Het heeft dezelfde kleur als het bed: Deep black, Pure white & Sparkling bronze.

Ondersteuning op de juiste plek

Door technische slimheid is het Royal Bed het eerste bed dat zich tijdens het slapen aan je slaaphouding aanpast. Zo geniet je ongestoord van een nachtrust. Royal biedt drie varianten aan: De Royal is verkrijgbaar in drie varianten: vlak, met een 2-motorige Smart base en met een 5-motorige Smart base.  De 5-motorige versie is uniek, geen enkel ander Auping bed is verkrijgbaar in een 5-motorige variant. Je kunt het volgende verstellen: het rugdeel, het onderrugdeel,  de hoofdsteun, een knieknik en een voetlift.

Alle Royal spiraalbodems (zowel de vlakke als de verstelbare) hebben een aparte schouderzone. Alle Royal spiraalbodems (vlak en verstelbaar) hebben een apart schoudergedeelte. Deze schouderzone beweegt mee met de liggende positie. De onderkant geeft aan in welke positie je ligt: op je rug, zij of buik. Afhankelijk van deze positie past de schouderzone automatisch de armondersteuning aan: als je op je zij ligt, zakt de spiraalbodem iets naar beneden, en als je op je buik of rug ligt, doet het dat niet.

Verlichting

Speciaal voor het Auping Royal bed hebben ze bij Auping een leeslamp ontworpen die altijd voor veel licht zorgt. De prachtige lampenkap heeft een reflector om te voorkomen dat je direct in het felle licht kijkt. Net voor het slapen gaan is dit niet prettig. Je kunt de lampenkap alle kanten op draaien en lekker lezen zonder je partner wakker te maken. Als je in het donker opstaat, zal het licht onder het bed een zwak licht uitstralen. De bewegingssensor zorgt ervoor dat de lamp automatisch aangaat. De gevoeligheid, helderheid en brandtijd van de sensor stel je eenvoudig zelf in.