Welkom op onze website. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Op zoek naar een goed bed?

Een goede nachtrust is belangrijk voor onze mentale en fysieke gezondheid. En een goed bed levert een belangrijke bijdrage aan goed slapen. Er bestaat geen perfect bed die voor iedereen geschikt is, omdat elk bed compleet is afgesteld op die specifieke persoon. Wilt u weten welke factoren een rol spelen bij het kiezen van het juiste bed voor u? Lees dan verder in dit artikel!

Waarom is een goed matras belangrijk?

Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk voor de gezondheid en zorgt ervoor dat we overdag optimaal kunnen functioneren. Een goed matras is dus essentieel voor een optimaal slaapklimaat. Maar wat is nou precies een goed matras? Dit verschilt per persoon en is van heel wat factoren afhankelijk. In dit artikel gaan wij hier dieper op in.

Onze beste boxspring merken

Bij Slaapspecialist van der Schuit bieden wij de beste bekendse boxspring merken uit Nederland en Europa aan. Dit zijn boxspring merken zoals M Line, Auping, Avek, Swissflex en meer. In dit artikel geven wij meer informatie over een aantal van deze merken en kunt u direct naar verschillende producten kijken. 

Wat is een goede boxspring?

Omdat u veel tijd van uw leven spendeert in bed is een goede boxspring erg belangrijk voor een optimale nachtrust. Maar wat is een goede boxspring eigenlijk?  Er zijn verschillende factoren die van belang zijn om een boxspring te bestempelen als goed zoals gewicht, slaaphouding, lichaamsbouw, hoe snel u transpireert en persoonlijke voorkeuren. In de link hieronder geven wij hier een toelichting over.

Onze best geteste boxsprings

Het kiezen van een boxspring is meestal erg persoonlijk, waardoor het per persoon verschilt wat iemand bestempelt als “de beste boxspring”. Maar los daarvan zijn er wel boxsprings die ieder jaar weer boven de rest uitsteken. Een van de bekendste organisaties die producten uit de slaapbranche uitgebreid test is de Consumentenbond. Bekijk in dit artikel welke boxsprings het beste uit de test zijn gekomen in 2020, 2021 en 2022

Heeft u vragen?

Wanneer u vragen heeft kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar: 0345 581 835 of door ons te mailen via: info@slaapspecialistvanderschuit.nl

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom waar wij u persoonlijk kunnen helpen. U kunt vrijblijvend langskomen of een afspraak inplannen

Uw eigen kledingkast samenstellen

In deze blog laten wij zien in hoeverre u uw eigen kledingkast kunt samenstellen en hoe wij u gemakkelijk een 3D tekening kunnen laten zien van die kast. Zo kunt u de juiste beslissingen nemen die het best passen in uw interieur. Bij deze visualisatie krijgt u direct een prijs, zodat u weet waar u aan toe bent. Klik hieronder om meer over dit onderwerp te weten te komen!